22 януари 2013 г.

Продукти с изтекъл срок на годностЗастоялите гримове по шкафовете и дамските чанти, неизползвани от години с лоша миризма и дъх, със съмнителна консистенция и разрушена текстура, най-вероятно са продуктите от които трябва да се отървете колкото се може по-скоро. Те са с изтекъл срок на годност и са опасни за вашето здраве с токсичните си вещества и процесите на разлагане които са почнали. Освен всичко останало ви заемат излишно място и пречат. Редовно проверявайте датите на опаковките на продуктите и се отървавайте своевременно от тях, ако някоя от тях вече е минала.
За да избегнете излишното струпване на такива продукти и харченето на десетки и стотици левове за неща от които реално нямате нужда и никога няма да използвате, прочетете статията - Как да пазаруваме гримове.

Ценете здравето си и го пазете преди да сте го загубили. Пазете несесерите си за козметика чисти, затваряйте хубаво капачките на продуктите и следвайте указанията за употреба. Всичко което трябва да знаете си е написано някъде там.

-------------------------------------
x.o. x.o. Elektra make up
-------------------------------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...