4 февруари 2013 г.

Вечерен грим - 3



Грим в тъмно кафяво до черно и кремаво бяло. Подвижния клепач е оставен светъл само с очна линия, а над сгъвката на окото има рязка граница вече с тъмния цвят, който може да бъде използван точно за визуалното склупториране на сгъвката.


Професионален грим предназначен за вечерно време, в зависимост от формата на окото и наситеността на цветовете, може да стане доста силен и подходящ за по-приглушена светлина. За поддръжничките на опушените очи, това е един много добър вариант за разнообразие.


Светлия цвят на клепача озарява окото и го прави по-отворено, както и белия молив на водната линия на долния клепач. За малките очи той е задължителна част от грима. Процеса на гримиране изисква добиване на опит за постигане на оптимални резултати.


Поради неутралността на цветовете, съчетанието му с дрехите би било много по-лесно, много подходящ е за излизане вечер с приятели, дори и за по-официални случаи, в зависимост от индивидуалният ви стил.


---------------------------------------

xo xo Elektra make up

---------------------------------------

9 коментара:

  1. Красота! Всичките ти гримове са приказни!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно! Много прецизно и красиво.

    ОтговорИзтриване
  3. Hey! :) I enjoyed going through your blog and the photos are amazing ! I am following. I hope you can check out my site: http://theproverbs.net and FOLLOW. Also on bloglovin, facebook, instagram, twitter, tumblr and even lookbook if you want :3 <3

    NEW POST UP, WHERE YOU CAN ASK ME ANY QUESTIONS!

    ОтговорИзтриване
  4. страхотен грим,никога не успявам да постигна такава прецизна линия :(
    надявам се да се включиш в Giveaway-a ми :) - http://girlstemptation.blogspot.com/2013/02/giveaway-time.html

    ОтговорИзтриване
  5. Много интересен и полезен блог! А този грим е страхотен :)))) Благодаря, че следиш и моето творчество :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...