16 април 2013 г.

30 седмично грим предизвикателство - Седмица 2 - Лилаво


Здравейте, Прекрасни
Това ще бъде една по-различна публикация от стандартните ми които се свикнали да виждате и четете в моят блог. Искам да я направя по-лична и за това се обръщам към читателите, надявам се да ви допадне и да се забавлявате! :)

Включих се в една инициатива на Българските Бюти Блогърки и форумът Красива мама, която всъщност се състои в 30 седмично грим предизвикателство. Това ще рече, че всички включили се в това предизвикателство, в рамките на 1 седмица имат време да направят грим по предварително зададена тема.

Ето ги и самите теми:


Направено е в рамките на седмица, а не за ден както е стандартното, за да може всеки да намери време да го направи. Освен писането на статията правенето на грим и заснемането му, в статията се описват и продуктите с които сте направили грима.
В края на статията се слагат линкове към всички останали статии участващи в предизвикателството за съответната седмица. Предполагам че ме разбрахте, ако някой не е или има други въпроси може да пише в коментар към статията, на имейла или във ФБ.

Аз започвам от втора седмица понеже едва вчера разбрах и реших да се включа, за съжаление съм пропуснала, първият грим, но тъй като той е един от любимите ми, ще го направя въпреки това :)


Първото гримче което ще видите е предизвикателство - ЛИЛАВО
Реших гримът да бъде съвсем изчистен и лесен, а именно опушено лилаво!



Този грим би стоял, много добре на почти всички цветове очи. Лилавото е доста многофункционален цвят, подчертава различни цветове когато е в различни нюанси. Вариантите му са много от пастелно бледо лилаво с матов завършек до ярко и тъмно лилаво с блестящи частици. Самите нюанси на лилавото също биват много видове според зависи от това какъв цвят имат повече в себе си дали червено или синьо.


Откровено казано аз съм почитателка на този цвят и може и мнението ми да е малко пристрастно, но определено ми е един от фаворитите, така че какъвто и да е гримът направен в този цвят на мен ще ми хареса :)))


Продукти които съм използвала:

  • База за очи - MAC
  • Сенки - MAC pigment(лилаво с блестящи частици), Inglot eyeshadows (светло лилаво, телесно) 
  • Mолив за очи - Gosh (тъмно кафяво)
  • Спирала - BareMinerals - Flawless Definition
  • Вежди - сенки за вежди Wet'n Wild


---------------------------------------

xo xo Elektra make up

---------------------------------------

2 коментара:

  1. Много е красиво! Да не обидя другите, но твоят лилав грим най ми харесва! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти :) на мен както пиша и в самата статия лилавото ми е може би най-любимият цвят и всички гримчета в лилаво ми харесват. Дано и на читателите им е интересно както и на самите участници ;)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...