28 август 2013 г.

Цветен контраст - 6



Ето го и моят пореден контраст, така любим и никога не слизащ от стълбицата ми топ 3 любими гримове. Както знаете вариантите за цветови съчетания са много, а когато сложим и факторът вид грим и форми, то вариантите, наистина отиват на една солидна сума възможности. Така че почитателите на не просто цветните гримове, а на тези които са с контрастни цветове, могат да останат спокойни, че ще продължа още дълго време да ги радвам с тях.



Леко преливащо се зелено от съвсем светло във вътрешният край на окото до наситен ярък цвят във външният, като разбира се говорим само за подвижният клепач. Цялата тази прелест е полуоградена във външният и край с тъмно сиво-лилаво което постепенно прелива в розово. Както е типично за моите контрастни гримове и неотлъчната очна линия за разкош. Нея обикновено не я пропускам в цветни гримове, тъй като от многото цветове има вероятност да се загубят визуално контурите на окото, така че трябва да се погрижим за изричното им подчертаване.



Ако харесвате този тип грим, то със сигурност сте почитателка и на носенето на цветни дрехи и аксесоари. Винаги можете да разиграете цветовете в облеклото си да отговарят на тези в грима, но като малко по-различна идея бих ви посъветвала да оставите цветното само в грима, да сложите 1 или 2 цветни аксесоара съответно в зелено или розово и останалата част от облеклото ви да бъде по-скоро неутрална и едноцветна.



---------------------------------------

xo xo Elektra make up

---------------------------------------

1 коментар:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...