17 август 2013 г.

Дневен грим - 7


Много семпъл и същевременно интересен, вариант за грим. Всяка дама иска да изглежда добре всеки ден, да е изящна и стилна от обувките до грима. Обикновено обаче особено по време на работа, не би могла да си позволи желаната яркост и интензивност на сенките, очната линия и фон-дьо-тена. Именно тук идват на помощ и влизат в употреба естестените гримове. 



Всяка уважаваща себе си бизнес дама и не само, всички работещи в сферата на услугите в офис среди или просто работещи сред повече хора дами, трябва да могат да си правят поне един вид ежедневен грим. Това би помогнало много не само на личното им самочувствие по време на работа, а и би подобрило отношението на колегите и клиентите спрямо самите тях.


Запомнете едно много важно правило "По-малко е повече". Или в превод и пояснение на тази иначе странна фраза означава, че колкото по-малко от продукта слагате е толкова по-добре. Това се отнася до всяка една част от грима ви, като почнете от основата и подготвянето на кожата с кремове и прочие, фон-дьо-тена, пудрата и завършите със спиралата.
 Един известен, но слабо използван трик, специално за миглите е, че когато искате повече обем и извиване, просто използвайте извивачка за мигли. Купете си качествена такава за да няма опасност някоя сутрин да си останете без тях. Не напластявайте спиралата и използвайте гребенче за мигли ако има нужда.



Не забравяйте винаги да бъдете себе си, не случайно сте това което сте, това е най-добрата ви "алтернатива". Широки усмивки :)))
Целувам ви!

-------------------------------
x.o. x.o. Elektra make up
-------------------------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...