11 септември 2013 г.

Ярко синьо



Сравнително лесен и прост грим, който ме вдъхновява всеки път като го погледна! Да, не само чужди работи ме вдъхновяват, понякога и моите собствени :)
Синьото е от съвсем светло до много ярко наситено към края на окото. Преливката е необходима за да може грима да е плавен и същевременно с това наситен. Черната очна линия подчертава горната линия на окото, като както можете да видите на долните снимки, тя се прелива с черните сенки на долния клепач, по този начин имате възможност да изградите съвсем нова форма за вашите очи, тази която най-много ви отива и която работи най-добре за вас. Белият молив на вътрешната страна на долния клепач, контрастира със сенките под него и както вече всички знаят, оголемява и отваря визуално окото. Изкуствени мигли за естествен ефект на гъстота и наситеност.


Напоследък обичам иначе противоречивото съчетание на наситено синьо и светло зелено. Тъй като очевидно не можем в случая да го поставим в грима, то нека зеленото да бъде в аксесоарите. Естествено това е мое предпочитание, ако не искате да рискувате, можете да заложите на по-сигурни комбинации като розово-синьо, оранжево-синьо, бяло-синьо, сиво-синьо или съчетания с повече от 2 цвята. 




Бъдете цветни и с настроение за прекрасно завършване на лятото! До нови срещи и не забравяйте да споменете в коментарите дали гримът ви е харесал и какъв искате да бъде следващият който да видите.


---------------------------------------

xo xo Elektra make up

---------------------------------------

2 коментара:

  1. Как правиш толкова качествени снимки, с какво снимаш?
    Поздрави

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Снимам с Nikon DSLR, входно ниво на професионалните фотоапарати, доста е важна и светлината също, възможно най-естествената е по-добре, аз го правя с отделна светкавица въпреки че на самия фотоапарат има вградена. Добре е да се инавестира повече в подходящата светлина. Дано съм била полезна :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...