Грим Услуги


Грим услугите които Elektra make up предлага са много и разнообразни за всякакви случаи и поводи от лични като сватби, рождени дни и балове до професионални изяви като ревюта, фотосесии и рекламни клипове.

Източник: Интернет

  • Флаш мейкъп – това грим който отнема около 15 минути. Той е несъвършен, но дава представа за цветовете и стила който можете да използвате. Също така и материалите с които да работите, така че сами да постигате желания резултат от гримирането. Използва се също за презентации на нови марки, серии гримове и семинари.


Източник: Интернет
  • Пробен грим – Извършва се преди дадено събитие, за да се установи кой е най-добрият вариант за грим, тъй като много често се получава, така че избраният грим от клиента не отива на неговото лице или е в разрез с цялостната визия. В деня на самото събитие обикновено нито гримьора нито клиента имат време за експерименти, за това варианта с пробният грим е за препоръчване. Особено що се отнася до абитуриентските балове или сватби, пробният грим е почти задължителен. Отнема от 40 мин. до 1 час.


  • Мъжки грим – За този вид грим се използва основен тон и светло сенки на лицето.


  • Грим за всякакви поводи – Тук се включват всички познати видове грим като сватбен, абитуриентски, за рождени дни, ежедневен грим, естествен грим, вечерен грим, бизнес грим и прочее. Отнема от 40 мин. до 1 час.


  • Артистичен грим – Този вид грим се използва обикновено за сцена, изяви и участия. Използват го танцьори, певци и певици, музиканти и така нататък. Може да се нарече още екстравагантен грим. За него се използват елементи като камъчета, пера, рисунки по лицето и други.

Източник: Интернет

  • Телевизионен грим – грим специално предназначен за телевизионни камери.


  • Грим за ревюта, фотосесии, реклами и клипове – Грим съобразен със спецификите на мястото на което се правят снимките, светлината, декорите, цялостната концепция на проекта и още много подробности.  • ВИП грим – За този вид грим се използват специални високо качествени професионални продукти, за постигане на визия на холивудска звезда.


  • Консултация по грим – Консултацията по грим представлява кратък индивидуален урок по грим, предназначен за конкретния човек и съобразен със спецификите на неговото лице. Включва цялостен грим и обясненията по него кое, как, по колко и къде точно се поставя, като получавате и съвети за цветовете и формите които ви отиват, как да съчетавате грима с дрехите, лака за нокти и прическата. Също така съвети за по-добрите продукти които можете да изберете. Можете да изберете един вид грим, като най-често предпочитания от моите клиентки е опушеният грим, но има и други като например класически дневен, класически вечерен, котешки, ретро визия и т.н.

Източник: Интернет

Аз лично препоръчвам на всички дами консултацията по грим, тъй като всяка една има нужда да знае какво и отива, как правилно да го поставя и съчетава с цялостната визия и освен това получавате и като бонус професионален грим.
За повече информация, моля свържете се с мен!
-------------------------------------
x.o. x.o. Elektra make up
-------------------------------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...