За менЗдравейте,

добре дошли в моят блог. Аз се казвам Веселина Минева. Занимавам се професионално с грим за всякакви поводи:
- сватби
- абитуриентски
- всякакви лични поводи
- фотосесии
- ревюта
- реклами и клипове
- телевизионен грим
- флаш мейкъп
- консултация по грим

Повече информация относно предлаганите от мен услуги можете да намерите тук.

С дългогодишният ми опит в сферата на грима и визажизма, ще помогна на всяка една дама да се научи как да подчертава индивидуалността си, да прикрива недостатъците и да подчертава достойнствата на лицето си!

Гримът, освен че е моята работа, той е моето хоби и моята страст. Всичко свързано с грима ме интересува живо - продуктите които ползваме за изграждане на това изкуство наречено гримиране, модните тенденции в цветовете и формите, артистичните гримове и дори гримът за кино и театър, въпреки че аз конкретно се занимавам само с Бюти грим. Гримът прави живота ми по-цветен, свеж и светъл, той ме вдъхновява и изпълва. Гримирането за мен е почти като вид медитация, защото когато го практикувам, се отдавам изцяло на него и забравям за света около мен! Ако искате да станете и вие част от тази магия наречена Грим, можете да се свържете с мен да си запишете час за грим, да попитате нещата които ви интересуват или просто да си поговорите с мен за да ви предам и на вас частичка от магията.

За малко по-подробна и евентуално интересна за вас информация, относно моята личност, можете да прочетете в статията 30 факта за мен.Не забравяйте да оставяте своите коментари на статиите които са ви заинтригували, за мен е удоволствие да ги чета и отговарям!


--------------------------------------
x.o. x.o. Elektra make up
-------------------------------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...