14 март 2011 г.

Секси котешки очи


Всяка жена иска да бъде секси, било то за мъж или някакъв повод. Много е важно да се знае, че това би могло да се постигне освен с грима и прическата, с цялостен стайлинг и завършена визия. Но за това има други професионалисти с които винаги можете да се посъветвате и консултирате. За мен остава да ви посъветвам за най-важната част - погледа!


Определено именно погледът е най-важният за секси визията на една дама. За това в тази статия искам да обърна особенно внимание на "котешките очи" и поразителният им ефект върху всички около нас. Първо ще започна от разясняването на това толкова известно и същевременно неясно понятие за повечето дами. Ефектът на котешкоте очи представлява издължаването визуално на окото с помоща на по-тъмни сенки обикновенно в кафяв или черен цвят, могат да се използват и всички останали цветове, но избягвайте ярките нюанси.



Черният цвят в сенките на окото добавя допълнителна мистериозност и сексапил, но правилното му нанасяне обикновенно е истинско предизвикателство за неопитната ръка. Именно за това препоръчвам сивите нюанси като можете да използвате в съчетание 2 или 3 нюанса от цвета за по-изразителен и драматичен ефект!


Ако събитието или случаят за който искате да бъдете с такъв вид грим, са важни за вас, ви препоръчвам да го направите 2-3 пъти пробно за да видите дали изобщо можете да постигнете желаният ефект, а ако не успеете по-добре се доверете на професионалистите! ;)

-------------------------------------
x.o. x.o. Elektra make up
-------------------------------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...