18 юни 2012 г.

Дневен грим - 6


Дневния грим в естествени топли тонове е много предпочитан от повечето дами, тъй като е широко приложим и си отива с много видове сайлинг. Аз реших да ви предложа и нещо в актуалните за сезона нюанси и цветове.



Много стилен и същевременно с мек завършек, заради топлите цветове. Светло кафяво с нюанси на карамел съчетани с актуалният цвят за сезона оранжево преливащо към лека праскова. Много свеж цвят в същото време и подходящ дори и за бизнес среши и събития. Моливът в цвят шампанско на вътрешната част на долния клепач, визуално уголемява и отваря окото. Също така привлича погледите на събеседниците ви право в очите заради много фините блестящи частици в него и прави очите ви да греят.



Можете да го съчетаете със червило и руж в същият цветен нюанс за по лятно настроение или със телесни към кафеникави гланц и руж, за малко по-строг и универсален вид.



Относно дрехите , както споменах е доста широко приложим, заради почти неутралните си цветове, но все пак по добре би стоял на дрехи в топлата или неутралната цветова гама. Ако все пак изберете студената гама за вашето облекло и аксесоари, нека да бъдат в пастелни и бледи тонове или сиво-черно. Добро съчетание би било и със зелен нюанс пак в пастелната гама.



---------------------------------------

xo xo Elektra make up

---------------------------------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...