22 януари 2013 г.

Какви гримове да носите в дамската си чанта?


Оптималният и най-минималният вариант за гримовете които трябва да имате в себе си, за да можете по всяко едно време да се пооправите или да се гримирате на ново са следните:


Фон дьо тен - винаги когато ти се наложи да поправиш нещо или изцяло да си направиш грим и да освежиш външният си вид, това е най-важният артикул, естествено ако не си с перфектна кожа и нямаш нужда от този продукт.


Пудра използва се за фиксирането на целия грим също така за отнемането на излишната мазнина от лицето, но ако се наложи няколко пъти да пудрите кожата заради мазнината която е избила то по-добре попивайте с кърпичка преди да нанесете новият слой пудра, тъй като има опасност да си циментирате лицето или още по-лошо да се размажете поради многото продукт. Обикновено тази опасност почти липсва при по-качествената козметика, но все пак, ако не разполагате с такава, внимавайте с количествата!


Следващият продукт е спиралата, задължително водоустойчива, защото не се знае на какви метеорологични условия ще бъде изложено лицето ви.


Бял молив за очи- поставен от вътрешната страна на клепача озарява и освежава моментално и най-уморените очи, така че повярвайте ми този продукт е наистина задължителен!


Руж или бронзант според вкуса, той придава цвят на лицето и може да се ползва както самостоятелно така и в съчетание с останалите продукти.


Гланц в естествени тонове, той много бързо променя вида ви, а и все пак няма нужда от реклама, гланца си е гланц, дори лично във моята дамска чанта доста често това е единственият козметичен продукт, тъй като всичко останало го правя в къщи и е дълготрайно, но гланца си има нужда от често нанасяне, знаете защо...


Червило в ярък цвят аз препоръчвам червено, така съчетано със всички изброени до тук продукти и едно такова червило, можете много лесно да си направите вечерен грим, ако се наложи или да превърнете дневния във вечерен.


И разбира се не забравяйте малко огледалце, защото без него може да се обезсмисли носенето на всички останали атрибути.
Поддържайте козметичният си несесер чист и редовно проверявайте за продукти с отминал срок на годност.


-------------------------------------
x.o. x.o. Elektra make up
-------------------------------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...