12 март 2013 г.

Дуо сенки за очи Chen Yu




Тъй като едва ли някой е чувал въпросната марка Chen Yu, искам да споделя с вас мнение и впечатления за продукта който ползвах. Аз обичам да пробвам нови продукти и като цяло да следя пазара, в повечето случаи когато пробвам нови марки, трудно се впечатлявам от качество, именно за това искам да споделя с вас за тази. Може би от името ли не знам и аз, но определено очакванията ми бяха доста надминати и то в положителна насока. Продуктът любезно ми бе предоставен за проба от Таота ЕООД.  Конкретната цветова гама която ви показвам е подходяща, може би за абсолютно всякакъв вид събития дневни, вечерни, официални и кежуъл поради неутралността си. Има още 10 цветови варианта от същият продукт.



Много лесни за нанасяне особено с помощта на блендиращата четка от същата марка, смесването и преливането на цветовете с нея става много лесно и подходящо дори за бърз грим.



Изключително удобни са и за носене в дамската чанта. Кутийката им е луксозна с удобен отварящ се механизъм, можете да го оставите на тоалетката и бюрото или където ви е удобно и да наклоните огледалцето както ви е удобно, без то да мърда междувременно. В комплекта има 2 апликатора и за двата цвята по един.



Име: Сенки OMBRES SUBLIMES GLAMOUR

Цвят: Кремаво и тъмно кафяво

Консистенция: Прахообразни, с естествени микро перли

Завършек: Копринен и лек блестящ ефект

Покривност: Препоръчвам използване на основа за сенки за по-голяма интензивност на цветовете. За по-лек цвят можете и да изпозвате самостоятелно.

Кремаво - от лека да средна покривност, стои нежно и ненатрапчиво. Може да бъде използвано за смекчаване на други цветове, включително другия цвят от мини палитрата. Също така като основен цвят на клепача или само подчертаване на вътрешната част на окото и под веждите.

Тъмно кафяво - от средна до пълна покривност. Според зависи от начина на нанасяне и напластяване цветът може да добие различна покривност, според вашите предпочитания. Може да бъде използвано успешно за създаване на светлосенки с различна интензивност.

Плътност: Много лека плътност, без да натоварва клепача и да тежи.

Цена: 17,70 лв.





Съотношението между цена - качество е на добро ниво според мен. Особено имайки в предвид функционалността на самият продукт!
За да ви стане още по-ясно как можете да ги вкарате в приложение разгледайте следващите 2 статии. Направила съм 2 различни грима с мини палитрата, надявам се да ви харесат:
- Опушен грим - 2
- Неутрална свежест 



-------------------------------------
x.o. x.o. Elektra make up
-------------------------------------

1 коментар:

  1. Страхотен блог! Последвах те, ако искаш разгледай и моя :)
    http://quitealooker.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...