16 юли 2013 г.

Шоколадова прелест


Както всяка жена и аз обичам шоколад. Може би не сте виждали до сега, но това е грим вдъхновен от шоколада :) Дневен грим подходящ за ежедневна "употреба".



Нежно кафяво в топли шоколадови нюанси. Съчетано с кремаво бежово и много тъмно кафяво поставено в корените на миглите за по-изразителен контур.



Комбинирайте със устни в прасоквено, телесно или естествения цвят на вашите устни, като сложите само гланц.



Относно ружа той също може да е в прасковени и топли кафяви нюанси. Може и само с контур на лицето в телесен цвят.



В комбинация с изкуствените мигли подходящи и за през деня, гримът става още по-изразителен и свеж. Отива на различни цветове очи като направен на сини очи би подчертал и изпъкнал цвета им още повече.



Поради своята неутралност съчетанието му със всякакви дрехи е много лесно, дори и такива в студени цветове. Подходящ е и за през вечерта.



---------------------------------------

xo xo Elektra make up

---------------------------------------

4 коментара:

  1. This makeup looks amazing.You've been nominated for the Liebster award! :) Check out my blog to see the questions xoxo http://thebeautyblog2.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотен грим. Наистина си много добра в това, с което се занимаваш. Моля те посети и моя блог: http://teenbeautyzone.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотен грим! Браво! Интересува ме каква марка сенки използваш, защото и в други твои статии видях, че не пише, а цветовете наистина са страхотни. Между другото, тази наситеност от базата ли е? И как успя да направиш миглите толкова гъсти. Масово стават отвратително напластени и слепени. Извинявам се за обръщението на "ти", но с такава лекота и приятен тон са написани статиите, че на човек му е нетипично да започне на "Вие". Поздрави. И нямам блог, който да трябва да посещаваш. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря за страхотният коментар, веднага отговарям на въпросите :) Ползвам сенки на Inglot и Kryolan предимно, другите са ми доста малко за да ги споменавам. Наистина наситеността на сенките е много важна за получаване на по-добри резултати, съответно винаги избирам силно пигментирани такива. Основата е задължителна, без нея изобщо не е същото, вече относно основите има доста видове и варианти. За миглите ползвам от няколко години само спирали на Gosh те имат няколко вида със страхотни четки и почти не слепват. Надявам се да съм била полезна!
      Поздрави и от мен :)

      Изтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...