25 октомври 2013 г.

30 седмично грим предизвикателство - Седмица 13 - Tattoo


Здравейте, прекрасни

След известно прекъсване на седмичното ми предизвикателство, реших отново да го възобновя. Тъй като остават броени дни до Хелоуин, мисля че е доста подходящо да направя и следващото предизвикателство което е именно Tattoo makeup. Това е доста обширна тема и позволява голям размах на фантазиите. Аз сътворих нещо подходящо да се направи, както само на едното око, така и на двете едновременно.

Гримът татуировка по принцип визира именно типичните за татуировките форми и цветове. Той е много широкообхватен и можете да експериментирате много с вариантите за него. Моят грим е сравнително прост на фона това което си представяме под названието "татуировка", но пък е достатъчно ефектен тъй като има игра с естествената форма на окото и издължаването и.


Винаги можете да решите да направите по-комплексен крайният резултат, като поставите акценти на различни части от лицето и тялото със същите орнаменти като тези от очите. Можете да направите и игра с цветовете, ако решите, че само черно като цвят ви е прекалено скучно.


Най-лесният начин да направите рисунка на лицето си е първо да очертаете желаната форма с молив и чак след това да повторите линиите с очна линия. За по-голям контраст препоръчвам да поставите преди рисунката сенки в различни цветове или в по-светъл телесен цвят, също така може сенките да са черни а очната линия отгоре да е бяла.


Тук можете да видите предизвикателството от предишната седмица.

---------------------------------------

xo xo Elektra make up

---------------------------------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...