20 април 2010 г.

Как да се гримирате по-добре сами?


Източник: Интернет
Най-вероятно всяка една от вас мили дами, която е посетила моя блог би искала да умее да се гримира още по-добре отколкото умее в момента. Независимо дали е в начално, средно или високо ниво на своите умения, всяка една жена иска да изглежда колкото се може по-добре. Гримът, както всички ние знаем, е от огромно значение за постигането на тъй желаната визия.



Източник: Интернет

Сигурно поне веднъж в живота си сте си мечтали да можете да се нагримирате като супер моделите и рекламните лица по телевизията, и то без да се налага да ходите на професионални курсове за достигане на необходимите умения, които освен че струват много скъпо, отнемат и много време. Сигурно ви се е искало някой да ви посъветва професионално какъв грим ви отива и как да го поставяте върху лицето си възможно най-добре, така че да се получи желания резултат. Кои са оптималните решения за запълване на гримьорския ви несесер, без да се налага да купувате излишни, скъпо струващи или пък евтини продукти с неизяснен характер и произход.


Сега мили дами имате тази възможност, достатъчно е само да си запишете час за индивидуален урок-консултация по грим (тук) при мен и ще имате възможността за това на съвсем достъпна цена! Ако желаете може да вземете и своя приятелка или 2. За цени и подробна информация се свържете с мен.



-------------------------------------
x.o. x.o. Elektra make up
-------------------------------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...