1 март 2011 г.

Естествена визия - Очарование и нежност


Естествената визия може да бъде и секси, и загадъчна и много много нежна. Променете съвсем малки детайли от визията си, които не са набиващи се на очи, но пък за сметка на това много ефектни. Именно такъв е и примерът с естественият грим. При него играта със светлосенките на лицето и нежните цветове на устните и очите правят чудеса за нашият естествен и завършен вид.


За оформянето на лицето използвайте различни нюанси пудра и руж, за предпочитане е те да бъдат телесен или друг цвят близък до този на кожата. Оформете скулите, брадичката и носът с по-тъмните цветове. Под очите трябва да бъдат по-светлите, а на ябълките на бузите сложете естествена руменина в розов или прасковен цвят като се съобразите с нюансите на цялото лице, дали ще бъдат те в студен или топъл цвят.


Очите очертайте с кафяв или сив молив и туширайте със същият цвят сенки. Очертаването не трябва да бъде фрапиращо и много тъмно, то просто трябва да подчертае формата на окото като с малко трикове можете да я промените в желаната от вас. Под веждите и във вътрешния край на окото поставете най-светлите сенки, във външният край най-тъмните и ги прелейте внимателно като не трябва да има резки промени в цветовете около цялото око.---------------------------------------

xo xo Elektra make up

---------------------------------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...