11 декември 2013 г.

Facebook giveaway


Привет, красавици

Днес съм ви подготвила нещо интересно и различно. За първи път правя giveaway и реших той да е във фейсбук. Тъй като това напоследък е доста често срещана практика не само сред блогъри, но и във всички социалки, и за да не изоставам от "тенденциите" така да се каже спретнах и аз едно такова чудо. Реших да не го кръщавам със това гръмко име, тъй като не съм сигурна, че моето отговаря на критериите. В страницата ми няма да го видите като FB giveaway, а просто като промоционална картинка кръстена "Спечели 3 Професионални празнични грима".

За по непросветените веднага обяснявам. Що е то giveaway? Това е кампания която се води в различни платформи като социални мрежи, блогове и такива създадени специално за целта. Има за цел да подари нещо на почитателите на дадения блог, продукт, услуга или както е в моя случай Фейсбук страница, също така да набере нови "фенове", като за целта са написани някакви условия за участие.


Аз направих giveaway със 3 празнични грима, които ще подаря на 3 момичета за коледните и след коледните празници. Условията за участване са:
  •  коментиране на снимката която можете да видите отдолу
  •  и споделянето и.
Снимката може да се споделя повече от веднъж, това покачва шансовете ви за "победа", защото накрая ще сложа имената на всяко споделяне по отделно! И вече от всички тях ще изтегля 3 имена като, ако  някое от тях се повтаря ще изтегля друго. Така мисля че ще бъде по-добре вместо да има вероятност 1 човек да спечели и 3-те грима.


В наградата са включени освен професионалният грим, допълнително поставяне на изкуствени мигли и професионални снимки на грима, които ще получите след това!

Печелившите ще обявя на 20 декември, а самите гримове ще имате възможност да си ги определите във времето до 30.01.2014 год.
Естествено освен, че можете да си направите това удоволствие за вас самите, можете да го подарите на близък човек за предстоящите празници.

Всеки който иска може да се включи, няма ограничения за участие. Успех на всички! :)

---------------------------------------

xo xo Elektra make up

---------------------------------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...