26 април 2013 г.

Моето вдъхновение на месеца


Здравейте, прекрасни

Чувствам се много вдъхновена от няколко дни насам и бих искала да споделя причината за това с вас. Скоро прочетох едно нещо което, моя колежка мексиканка, живееща в САЩ, Тексъс, Меган Мартинез беше написала. Мисля че е абзаца е цитат от някой друг, тъй като е в кавички, дали е книга, списание или интервю не знам, но определено написаното е красиво и истинско. Първо можете да видите снимка свалена от нейната страница във Фейсбук със написаното, а след това и превод на български. Аз за себе си потвърждавам, че това е абсолютната истина и е толкова разтърсваща и вдъхновяваща, колкото надали някой които не го е преживял, може да си представи! Всеки път когато го прочета се разплаквам... и засиявам, защото си припомням, че имам най-страхотната професия на света !!! Насладете се :)


https://www.facebook.com/ChaosMakeupArtist

Извинявам се предварително за неточният превод, за тези които знаят Английски език, най-добре го прочетете във версията на Английски, а за всички останали ето и провода.

Превод:

Гримьорите- артисти са едни от най-активните и смели хора на лицето на земята. Те ден след ден в рамките на година се справят с много повече отхвърляне, от колкото повечето хора се сблъскват през целият си живот. Всеки ден гримьорите се сблъскват с финансови предизвикателства в стремежа си да живеят живот на самонаемен работник, срещат неуважението на хората които мислят, че те най-сетне трябва да почнат истинска работа, срещат и собствените си страхове, че никога повече няма да имат работа. Всеки ден те трябва да игнорират възможността, че концепцията за живота която са решили да имат не е  празна надежда. Със всяка роля те разширяват себе си, емоционално и психически, рискувайки да поемат критики и осъждане. С всяка изминала година, много от тях гледат как техните връстници постигат предполагаемите постижения за нормален живот - кола, семейство, къща... Защо? Защото гримьора-артист е готов да даде целият си живот за радостта, за жеста или за интерпретацията която е направил, бръкнала в сърцата на аудиторията им! Гримьорите-артисти са хора опитали от нектара на живота в онзи кристален момент когато те изливат техният креативен дух и докосват сърцата на другите. В този ясен момент те са толкова близо до магията (БОГ) и перфектността, колкото който и да е може да бъде. И в техните сърца те знаят,  че отдаването им на такъв момент си струва хиляди животи.


Надявам се да ви е харесало поне 1/100 от това колкото ми хареса на мен. Тогава ще знам, че съм вдъхновила още един прекрасен ден и на друг човек, което само по себе си, би ме направило още по-щастлива!

Останете си все така прекрасни, слънчеви и изпълнени с любов... ако случайно в момента не сте, си припомнете че вие сте такива! И намерете начин да извадите най-доброто от себе си !!!

-------------------------------------
x.o. x.o. Elektra make up
-------------------------------------

1 коментар:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...