11 юни 2013 г.

30 седмично грим предизвикателство - Седмица 10 - ЧЕРНО


Дойде време и за седмицата на черното. Знам че на повечето момичета, любимият им грим е именно черен, но в по-различен вариант от който ще ви покажа аз сега. Най-предпочитаният грим е опушеният, а той обикновено се прави основно с черно. 


Тъй като следващата седмица темата е Опушен грим, не ми се искаше да се повтарям и за това реших да направя грим тип "Ейми Уайнхаус". Той е доста характерен и където и да го видите няма как да го сбъркате. Самият грим представлява силно изтеглена и доста дебела плътна очна линия в черно.


Очната линия на вече покойната английска поп икона Ейми Уайнхаус, е определено много емблематична и винаги когато я видим ще се сещаме за нея. Тя е доста екстравагантен тип грим, но за почитателките на пънк и рок стила е един идеален вариант за тематични партита или каквото ви е на сърце.


За малко по-широко приложим вариант на въпросният грим, намалете издължаването от страни на окото във външният му край, така дори и да е по-дебела линията ще бъде в нормална дължина и току виж сте открили новият си любим грим. 


Друго предимство на дебелите очни линии е, че с тях не е нужно да бъдете много прецизни, това означава, че дори и да не сте много уверени в движенията си очната линия пак има шанс да се справите доста добре. За да ви бъде още по-лесно очертайте контура на линията първо с черен молив, него много по-лесно можете да го поправите с помощта на клечка за уши и лосион за премахване на грим.


В случая съм добавила и изкуствени мигли, но те разбира се са по желание и без тях гримът може да се получи доста добър. Аз ви препоръчвам да пробвате този вариант за грим, тъй като има някои форми очи, на които би стоял доста добре, а без да го пробвате няма как да знаете дали вашите не са сред тях.


Тук можете да видите предизвикателството от предишната седмица.

Вижте и останалите участници в предизвикателството:

-------------------------------
x.o. x.o. Elektra make up
-------------------------------

2 коментара:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...