9 септември 2013 г.

Златна топлина



Всичко в този грим крещи - Топлина. Не само сенките, но и самите очи са в топлата гама от цветове. Погледа е мек и същевременно доста интересен, поради съчетанието на цветовете и формите които образуват. Центъра на клепача е в златисто, с умерен блясък в него. Белият молив вътре в окото го отваря и озарява още повече, а перлените сенки във вътрешният край на окото и под веждата допълват ефекта. Кафявите сенки в края на окото са подсилени доста и "отрязани" по-рязко с цел повдигане и издължаване на окото.






Пробвайте съчетание с червени устни и със златисто-телесни. С червените е страхотен вариант за вечерта за по-слабо осветени места, а със златните за коктейлно събитие и прочее. Не подсилвайте контура на скулите прекалено много, по скоро сложете лека руменина в прасковено, розово или патладжан, в зависимост от дрехите с които сте избрали да съчетаете. Бъдете още по смели и добавете изкуствени мигли за звездна визия.




Гримът го препоръчвам и за дневен, тъй като както споменахме е доста мек и ненатрапчив. На дневна светлина би изглеждал по-прибран, понеже блестящите частици ще се "изпият" от нея. В зависимост от формата на окото може да се наложи да се постави и тъмен контур на долният клепач, който да се свърже с този на горния или пък не и да се остави една бяла линия между тях. Тук съм поставила само на горният клепач, защото това е техника за визуално  "повдигане" на окото, когато има отклоняващи вниманието акценти на долния клепач тогава и визуално погледа се смъква на долу. Така че пробвайте този вариант и ако е подходящ за вашата форма очи, то е доста вероятно да ви стане един от любимите гримове.

-------------------------------------
x.o. x.o. Elektra make up
-------------------------------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...