26 октомври 2013 г.

Есенен грим



Отново демонстрация на цветни съчетания в контрастни цветове. Контрастът тук не  е само в цветовете на сенките, но и в самите очи на фона на сенките. Точно поради тази причина очите са толкова изразителни и на преден план. Освен цветовете тук доста се забелязват и текстурата на сенките, а имено че са блестящи със сатенен завършек. Очната линия е съвсем тънка и в корена на миглите за подчертаване на линията им. Опушеният и вариант придава мекота в погледа, без никакви резки линии и завършеци.


Контрастните цветове в случая са жълтото и лилавото, освен това зеленото в окото контрастира на бордото в края на окото, а кафявото което е по-близо до зеницата допълва завършекът на горният подвижен клепач.






Изключително подходящ грим за вечерни събития с не много строго официална тема. Когато бъдат добавени и изкуствени мигли сте готови за дискотеки и нощни клубове. Подходящи съчетания с дрехите са варианти във виолетовата гама, от светли до най-тъмните, включително преливащи към бордо. Златното на клепача е добре да бъде съчетано със златни бижута, но в случай че не обичате или нямате подходящи, изберете такива нотки в облеклото.

------------------------------------
x.o. x.o. Elektra make up
------------------------------------

5 коментара:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...