2 май 2014 г.

INGLOT Brush Cleanser - Дезинфектант за четки



Четките са много важна част от гримьорският комплект на всяка дама и особено на професионалистите в бранша. Те са инструментите с които се случва цялата магия наречена грим, въпреки че е възможно да се справим до един момент и без тях както съм описала в тази статия, те все пак са незаменими когато говорим за прецизност и професионализъм в нанасянето на грима ни. 

За да ни вършат работа дълго време е необходимо да ги поддържаме в добро състояние и да се грижим за тях. Освен съхраняването им в подходящ за целта калъф или несесер е изключително важно да ги държим чисти и дезинфекцирани. В четките могат да се задържат всякакви микроби и различни вредители, освен че могат да повредят гримовете ви, има възможност и да навредят на здравето ви.


Четките за грим е хубаво да се перат с бебешки шампоан или сапун поне веднъж в месеца, но ако ги ползвате често и нямате достатъчно време да ги чакате да съхнат, е добре между ползванията да ги почиствате със дезинфектант за четки. 



Този който ще ви представя тук е на Inglot,  както се досещате подобни продукти има и на други марки и всяка една сериозна и голяма марка за гримове има такъв продукт в асортимента си. Аз от 3 години ползвам този продукт и съм доста доволна от него. Почиства лесно и дезинфектира добре. За мен като човек който гримира лицата на другите е много важна хигиентана на работа и предотвратяването от пренасянето на каквито и да е зарази, микроби и прочие.


---------------------------------------

xo xo Elektra make up

---------------------------------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...