3 септември 2014 г.

Грим в оранжевата гамаЗнам че грим в оранжево не звучи много обнадеждаващо и за да ви покажа, че първите ви впечатления за този цвят са грешни, направих този грим. Освен че изглежда доста добре и прилично, е приложим и в ежедневието. В съчетание със същият цвят руж и червило, в различни тонове, вие ще придадете нов смисъл на понятието "оранжев грим".


Той естествено е подходящ за дами с топъл нюанс на кожата, ако имате студен подтон на цвета на кожата е добре да заложите на по-ярките нюанси от този цвят. Съчетайте го със сиво, но не го използвайте за цялото лице, тъй като ще стои неестествено.


Кафявата очна линия, също в топлият диапазон от цветове, стои много добре и като че ли естествено продължение на миглите. В случая я направих със сенки за да бъде по мека и не много силно изразена както би било със гел или течна очна линия.
Преливането на цветовете съм го направила с помощта на 3 нюанса на оранжевото от най-светлото до най-наситеното. Кафявите сенки сложих и в края на долният клепач за по-ясна дефиниция на контура на окото. Червилото е в по-тъмен нюанс, като само в центъра е сложен хайлайтър за изсветляване и ефект на уголемяване на устните.


---------------------------------------

xo xo Elektra make up

---------------------------------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...